Over Jolize Moerman

Als locatiemanager in de zorg heb ik gezien dat medewerkers waarmee het zichtbaar niet goed ging als gevolg van stress, niet zelf de regie konden pakken om de situatie te veranderen. Medewerkers die met burn-out klachten te maken krijgen zijn geen uitzondering meer. Met als gevolg dat mensen met kwaliteiten en potentie besluiten de organisatie of zelfs de sector te verlaten.

Ik wil me 100% inzetten om medewerkers die, met veel motivatie en passie in een beroepsgroep zijn gestapt, te behouden voor het vak en weer werkplezier laten ervaren.

Al tijdens mijn loopbaan als manager ben ik met deze problematiek aan de slag gegaan en heb ik me bekwaamd in het coach vak. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat als men zich hier voor inzet, het mij lukt om medewerkers dusdanig te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling dat zij weer de regie hebben over hun leven en plezier hebben in hun werk. Hierdoor komen zij niet of korter in het verzuim terecht.

Mijn werkwijze is oplossingsgericht en progressief. Dit betekent dat we starten bij het huidige probleem en daar vandaan werken naar de toekomst. Wat is je gewenste situatie en hoe ga je die bereiken. Mijn werkwijze is soms direct en confronterend, maar zeker ook relativerend en met een gezonde dosis humor.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op.